Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition vanaf nu te koop

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2019, 11:02 CategorieAndroid

Vorige week werd de speciale editie van Oppo’s vlaggenschip al aangekondigd. De Oppo Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition ligt vanaf nu in de winkels.

De Oppo Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition heeft alles wat je van de gewone Reno 10x Zoom mag verwachten, maar dan in een speciaal sausje van de legendarische voetbalclub. Dit betekent een amoled-scherm van 6,6″-inch in een resolutie van 2.340 bij 1.080 pixels, een snelle Snapdragon 855-processor, 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Het toestel staat bekend om de veelzijdige cameramogelijkheden met onder andere een 48 megapixel hoofdcamera, acht megapixel groothoeklens en een dertien megapixel zoomlens met 5x optische zoom, 10x hybride zoom en tot 60x digitale zoom. Het toestel heeft een batterij van 4.065 mAh en laad je snel weer op met de VOOC 3.0-snellaadtechnologie.

De Oppo Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition is qua hardware dus precies hetzelfde als het normale vlaggenschip, maar komt dan in speciale kleuren van de voetbalclub. Het toestel heeft volgens Oppo een uniek gradiënt kleureneffect met een behuizing die bestaat uit twee overlappende logo’s. Deze staan voor alle successen uit het verleden en tevens voor het sportieve heden en de toekomst. De software is ook verschillend. Het toestel draait op Android 9.0 Pie met Oppo’s eigen ColorOS 6-softwareschil. Deze bevat dit keer vele extra’s als voetbalgraphics, toolkits, beltonen en pictogrammen van FC Barcelona. De unieke Barcelona-stijl zien we ook terug op de verpakking en het meegeleverde telefoonhoesje.

Oppo Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition

Nu te koop in drie verschillende winkels in Nederland

Het toestel ligt vanaf nu in de winkels bij drie vestigingen van MediaMarkt, namelijk de filialen in Rotterdam Centrum, Amsterdam Arena en Den Haag en is op de markt gebracht om de samenwerking tussen de voetbalclub en de fabrikant te vieren. Vanaf nu kun je de Oppo Reno 10x Zoom FC Barcelona Edition in deze winkels kopen voor 899 euro. Ter vergelijking, de normale Oppo Reno 10x Zoom heeft een adviesprijs van 799 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.