Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo Reno 10x Zoom krijgt speciale FC Barcelona Edition

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2019, 16:25 CategorieAndroid

De Oppo Reno 10x Zoom werd in april aangekondigd voor ons land. Oppo wil zich met dit toestel met name onderscheiden met de uitgebreide fotografiemogelijkheden en kan niet alleen tot 5x optisch en 10x hybride inzoomen, maar ook tot 60x digitaal. Het Chinese Oppo komt nu ook met een speciale editie van de Oppo Reno 10x Zoom.

Oppo heeft vandaag bekendgemaakt dat er een speciale FC Barcelona Edition van het nieuwste vlaggenschip gaat komen. Het toestel is qua hardware hetzelfde als de normale Reno 10x Zoom, maar komt in speciale kleuren. Zoals Oppo het zelf noemt heeft het toestel een uniek gradiënt kleureneffect, waarbij de behuizing van het toestel is samengesteld uit twee overlappende logo’s van de voetbalclub. Zo is er een groter logo als eerbetoon aan de geschiedenis van de club en een kleiner logo voor het sportieve heden en de toekomst. Ook qua software zijn er verschillen. De FC Barcelone Edition van de Oppo Reno 10x Zoom heeft aangepaste software met exclusieve voetbalgraphics, pictogrammen, toolkits en beltonen. Ook de verpakking en het meegeleverde hoesje zijn in de stijl van de voetbalclub.

Prijs en beschikbaarheid

De Oppo Reno FC Barcelona Edition – 10x Zoom beschikt over 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Deze speciale editie ligt op 26 juli in de winkels voor een bedrag van 899 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.