Oppo Reno Z beschikbaar in Nederland

05 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
oppo-reno-z

Oppo heeft bekendgemaakt dat de Oppo Reno Z vanaf nu beschikbaar is in Nederland voor een prijs van 349 euro. Qua design heeft de Reno Z ontzettend veel weg van de OnePlus 6T en OnePlus 7 en dat is niet vreemd: de bedrijven hebben hetzelfde moederbedrijf.

Oppo Reno Z in Nederland

De Oppo Reno Z is uitgerust met een dubbele camera aan de achterkant, een 48-megapixelsensor en een vijf megapixeldieptesensor. De 48-megapixelcamera heeft een Sony IMX586-sensor van een halve inch, een f/1.7 diafragma en een 6P-lens. Bovendien is er de nieuwe Ultra Night Mode 2.0, die de helderheid van beelden door multi-frame ruisonderdrukking en multi-frame hdr-technologie verbetert. Hierdoor kan het toestel bescherming bieden tegen overbelichting en toch de fijnere details vastleggen bij weinig licht.

Ook is er een selfiecamera van 32-megapixel en f/2.0-lensopening. Met een standaard breedtehoek van tachtig graden kun je met de Oppo Reno Z nog meer details vastleggen op een selfie. Daarnaast is er ondersteuning voor de Portrait Mode 2.0, waardoor kleuren en huidtinten natuurlijker worden vastgelegd. Het scherm is 6,4-inch groot en heeft een waterdruppelinkeping aan de bovenkant. De vingerafdrukscanner zit in het scherm verwerkt en moet, dankzij nieuwe lichttechnologie, zo’n twintig tot dertig procent accurater zijn.

De Oppo Reno Z wordt aangedreven door een octacore MediaTek Helio P90-processor, 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte. Verder is de Reno Z uitgerust met een 4.035 mAh-batterij en ondersteunt het toestel de nieuwste VOOC 3.0 snellaadtechnologie. Oppo heeft ook aan de gamers gedacht met een onderdeel genaamd Game Space, dat voorzien is van Hyper Boost 2.0, Frame Boost en Touch Boost voor een betere game-ervaring. Daarnaast is het ColorOS, versie zes, aanwezig, met een nieuwe interface en aankleding.

Prijs en beschikbaarheid

De Oppo Reno Z is nu beschikbaar voor 349 euro in de kleuren paars en zwart.

Reacties (0)