Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Renders tonen design van Samsung Galaxy Note 10’

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2019, 10:07 CategorieAndroid

Er zijn renders opgedoken die mogelijk nu al het design van de Samsung Galaxy Note 10 laten zien. In het scherm zit een enkel cameragat. De presentatie van de Galaxy Note 10 staat gepland op 7 augustus aanstaande, dus de geruchten en renders kunnen alleen maar toenemen vanaf nu.

Samsung Galaxy Note 10 te zien – gerucht

Omdat het evenement van de Samsung Galaxy Note 10 nu niet lang meer op zich laat wachten (het toestel wordt op 7 augustus aangekondigd), bestaat de kans dat we in de komende vier weken meer en meer te zien krijgen van het aankomende apparaat. Zo zijn er deze week nieuwe renders gelekt. Eerst werden ze gepubliceerd op de website Winfuture, maar later verschenen ze ook op het Twitter-account van Ishan Agarwal. Deze persoon lekt vaker onaangekondigde smartphones en zit er tot op heden zelden naast.

Op de afbeeldingen is duidelijk te zien dat de Samsung Galaxy Note 10 een klein cameragat krijgt in het midden van het scherm. Daarnaast treffen we aan de achterkant drie cameralenzen aan. Uiteraard zal Samsung ook een stylus meeleveren. In voorgaande modellen werd die stylus opgeborgen aan de onderkant en dat zal nu mogelijk ook het geval zijn. Verder laten deze renders twee kleurenopties zien: een zakelijke en zwarte variant en eentje die veel meer kleur heeft — een goed middel om je eigen stijl naar voren te laten komen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.