Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung gaat ook volgend jaar door met vernieuwde A-serie

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2019, 10:39 CategorieAndroid

Samsung heeft dit jaar de J-serie en de A-serie samengevoegd met een hele reeks nieuwe smartphones. Het lijkt erop dat Samsung ook voor 2020 doorgaat op deze manier.

De J-serie van Samsung bestond voorheen uit echte budgettoestellen. Bij de A-serie ging het om midrangers die het gat tussen de J-serie en de S-serie moesten dichten. Dit jaar hebben we vele nieuwe smartphones in de vernieuwde A-serie gezien. De A10, A20, A30, A40, A50 (zie foto), A60, A70, A80 en de A90. Tussendoor zijn er zelfs nog weer varianten verschenen als de A20e. De lage nummers zijn de budgettoestellen, terwijl de hoge nummers meer en meer op een echt vlaggenschip zijn gaan lijken met zeer goede specificaties of roterende camera’s.

Samsung gaat optellen

Voor 2020 gaat Samsung dus op dezelfde manier weer door met budgettoestellen en midrangers binnen de vernieuwde A-serie. Samsung heeft namelijk negen verschillende handelsnamen vastgelegd bij het European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Wat zullen de namen dit keer gaan worden? Samsung plaatst niet simpelweg een 0 achter de namen. Het worden dus niet de A100, A200 enzovoort, maar we gaan gewoon optellen. De nieuwe namen zullen de A11, A21, A31, A41, A51, A61, A71, A81 en A91 worden, zo vond LetsGoDigital uit. Het lijkt erop dat we ook volgend jaar in ieder geval weer negen verschillende smartphones binnen de A-serie zullen zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.