Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 10 wordt op 7 augustus gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2019, 9:35 CategorieAndroid

Samsung heeft de datum voor zijn nieuwste Unpacked-evenement aangekondigd: de Samsung Galaxy Note 10 wordt op 7 augustus gepresenteerd. Dit jaar lijkt de nadruk te liggen op de stylus en de camera, kunnen we afleiden uit de afbeelding die meegeleverd is.

Samsung Galaxy Note 10 op 7 augustus

De Samsung Galaxy Note 10 wordt op 7 augustus aanstaande gepresenteerd in het Barclay’s Center in Brooklyn, New York. De afbeelding op de uitnodiging is een stylus en een cameralens, waardoor het dus veilig is om aan te nemen dat dit de twee belangrijkste eigenschappen van het toestel zullen zijn. Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan betreft dit de voorcamera die precies in het midden van het scherm (bovenin) wordt gepresenteerd. Daarnaast zijn geruchtenmakers het er nog niet over eens of de koptelefoonaansluiting aanwezig is.

Verder zijn er aanhoudende geruchten over meerdere versies van de Samsung Galaxy Note 10. Zo moeten er varianten komen met een 6,28″- en 6,75″-schermen en komen er ook twee 5g-versies uit — waardoor we dus inmiddels op vier modellen zitten. Laten we hopen dat Samsung 7 augustus ook even de tijd neemt om een goede update te geven over producten waar we amper wat over horen, zoals de Samsung Galaxy Fold en de Samsung Galaxy Home-speaker. Voor 7 augustus horen we in elk geval ongetwijfeld meer over de Note 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.