Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab A 8 (2019) gelekt voor officiële aankondiging’

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2019, 10:11 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat Samsung binnenkort een nieuwe tablet gaat presenteren, genaamd de Samsung Galaxy Tab A 8 (2019). De verwachting is dat de aankondiging deze maand plaatsvindt. Nu zijn er echter al persafbeeldingen gelekt.

Samsung Galaxy Tab A 8 (2019) gelekt – gerucht

Het lijkt erop dat Samsung een nieuwe budgettablet in de maak heeft: de Samsung Galaxy Tab A 8 (2019). Mogelijk kondigt de Zuid-Koreaanse fabrikant het apparaat deze maand aan. Naast de bovenstaande persafbeeldingen is er ook al wat informatie gelekt over de aankomende tablet. Onder de motorkap zit naar alle waarschijnlijkheid een Qualcomm Snapdragon 429, een quadcore-processor geklokt op 2 GHz. Daarnaast moet er 2 GB aan werkgeheugen aanwezig zijn en moeten we het doen met 32 GB aan opslagruimte.

Uit de naam is op te maken dat het scherm 8-inch groot is. Het lcd-display heeft een schermindeling van 16:10. Achterop treffen we een acht megapixelcamera aan, terwijl de frontcamera slechts beschikt over twee megapixel. Daarnaast wordt beweerd dat de Galaxy Tab A 8 (2019) beschikt over 4g, een koptelefoonaansluiting en een grote accu van 5.100 mAh. Als de tablet straks beschikbaar is, dan vind je hem in de kleuren zwart en zilver. Ook is Android 9.0 Pie aan boord. Een prijs is momenteel nog niet naar buiten gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.