Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S6 krijgt dubbele camera en high-end specs’

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2019, 15:11 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Samsung momenteel achter de schermen aan de Samsung Galaxy Tab S6. Dit belooft een high-end tablet te worden die beschikt over een dubbele camera aan de achterkant.

Dit is de Samsung Galaxy Tab S6 – gerucht

Na de Samsung Galaxy Tab S4 hebben we van Samsung eigenlijk geen high-end tablet meer gezien. De Samsung Galaxy Tab S5e komt daar ook niet bij in de buurt, maar desondanks moeten we het wel zonder gewone Tab S5 gaan stellen. In plaats daarvan moeten we direct een Samsung Galaxy Tab S6 gaan krijgen, aldus bronnen tegenover Sammobile. Het apparaat krijgt waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 855, 6 GB aan werkgeheugen en een scherm van 10,5-inch. Ook zal Android 9.0 Pie meteen aanwezig zijn.

Verder zal er minimaal 128 GB aan interne opslagruimte aanwezig zijn, en maximaal 256 GB. De tablet moet worden voorzien van een eigen stylus. Die stylus krijgt ook zijn eigen opbergplek waar gebruikers hem meteen kunnen opladen. Dit stemt hoopvol dat we dit keer meer S Pen-functionaliteit kunnen tegenkomen. Achterop komt mogelijk een dubbele camera, inclusief time of flight-sensor voor betere dieptefoto’s en realtime 3d-tracking. De kleurenopties worden grijs, blauw en bruin, als we dezelfde onbekende bronnen mogen geloven.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.