Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung heeft het probleem van de Galaxy Fold opgelost’

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2019, 10:18 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan heeft Samsung het probleem met de Samsung Galaxy Fold opgelost. Eerder gaf de directeur van Samsung Mobile al toe dat het product te vroeg op de markt was uitgebracht, waardoor er allerlei problemen naar voren kwamen.

Probleem Galaxy Fold opgelost – gerucht

Bloomberg schrijft dat Samsung het probleem met het opvouwbare scherm van de Galaxy Fold opgelost heeft. Binnenkort zou de commerciële productie van de telefoon opnieuw moeten beginnen. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft nog niet laten weten wanneer we de smartphone kunnen verwachten, maar één bron heeft tegenover de redactie van Bloomberg gezegd dat we hem niet hoeven te verwachten tijdens de presentatie van de Samsung Galaxy Note 10. De Note 10 wordt op 7 augustus 2019 gepresenteerd.

De beschermlaag van de nieuwe Galaxy Fold zou dit keer in de behuizing verdwijnen, waardoor mensen dat laagje er niet zelf af kunnen pellen. Eerder werd die laag onterecht aangezien voor een screenprotector, waardoor er allerlei problemen ontstonden wanneer die er afgehaald werd. Daarnaast heeft de directeur van Samsung Mobile deze week toegegeven dat de Fold te vroeg gelanceerd werd, waardoor er dus allerlei problemen konden ontstaan. De nieuwe releasedatum van de opvouwbare smartphone is helaas onbekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.