Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony werkt aan opvouwbare smartphone met intrekbaar scherm’

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2019, 9:46 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Sony momenteel aan een opvouwbare smartphone met een intrekbaar scherm. Verder zou er een camera aanwezig zijn die tot tien keer optisch zou kunnen inzoomen.

Opvouwbare smartphone van Sony – gerucht

Het lijkt erop dat Sony werkt aan een opvouwbare smartphone met intrekbaar scherm, schrijft “industrial leaker” Max J. op Twitter. De telefoon is voorzien van een LG Display-scherm, een camera die tot tien keer optisch kan inzoomen en een accu met een vermogen van 3.220 mAh. Daarnaast beschikt het huidige prototype over een midrange chipset, de Qualcomm Snapdragon 7250, maar de verwachting is dat het officiële model een Qualcomm Snapdragon 855 krijgt, evenals de Qualcomm X50 5g-modem. Sony heeft hier niet op gereageerd.

Het meest opvallende onderdeel is ongetwijfeld het intrekbare scherm. Zo zouden gebruikers mogelijk aan beide kanten van de smartphone kunnen trekken om het scherm te verlengen. Mocht deze informatie kloppen, dan is het interessant om te zien hoe Sony mogelijk een manier gevonden heeft om te voorkomen dat er vuil tussen het scherm of allerlei scharnieren komt. Als we de geruchten mogen geloven, dan verschijnt het toestel eind 2019 of misschien begin 2020. Het wachten is nu totdat Sony hier zelf meer bekend over maakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.