Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Trailer toont multiplayermogelijkheden van Dr. Mario World

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2019, 9:48 CategorieGaming

Nintendo heeft een trailer vrijgegeven waarin de multiplayermogelijkheden worden belicht voor het aankomende puzzelspel Dr. Mario World. Zo weten we nu dat het wel degelijk uitmaakt welk personage je kiest, aangezien iedereen zijn eigen speciale vaardigheid heeft.

Multiplayer van Dr. Mario World

De puzzelgame Dr. Mario World verschijnt op 10 juli aanstaande, dus zet Nintendo vaart achter de marketingcampagne voor het spel. Daarom is er nu een trailer beschikbaar waarin de multiplayermogelijkheden van de game belicht worden. Zo is het mogelijk snel tegen je Facebook-vrienden te spelen in een één-tegen-ééngevecht. Daarnaast is het zo dat het er toe doet welk personage je kiest, aangezien ze allemaal zo hun unieke vaardigheden hebben. Dat kan leiden tot interessante en spannende gameplaymomenten.

De speciale vaardigheden kunnen gebruikt worden voor het vullen van een specifieke meter, waarmee je uiteindelijk een keiharde aanval kunt doen om het je tegenstander moeilijk te maken. Omdat het spel volgende week al verschijnt, kun je je nu al aanmelden op de gamepagina binnen Google Play en de App Store. Op het moment dat Dr. Mario World te downloaden is (10 juli is volgende week woensdag), krijg je een notificatie. Het spel is gratis te downloaden en te spelen, maar heeft wel enkele digitale aankopen.

  • Dr. Mario World
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.