Video toont design iPhone 11 met vierkante cameramodule

17 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 11

Een video van YouTuber Marques Brownlee toont een eerste blik op de nieuwe iPhone 11-serie met vierkante cameramodule. Naar verwachting wordt er een groothoeklens aan de camera-setup toegevoegd.

Over twee maanden verwachten we de officiƫle presentatie van de nieuwe iPhone 11-modellen, maar vandaag hebben we waarschijnlijk al een eerste blik gekregen op het design van de nieuwe toestellen van Apple. YouTuber Marques Brownlee van YouTube-kanaal MKBHD heeft dummy modellen in handen gekregen van de iPhone 11, iPhone 11 Max en de iPhone 11R.

Als we er even vanuit gaan dat dit daadwerkelijk het design van de uiteindelijke iPhones wordt, dan valt met name de vierkante cameramodule aan de achterkant van de toestellen op. Eerder zagen we al een vierkante cameramodule bij de Huawei Mate 20 Pro. In vergelijking met de huidige iPhones is er een extra camera bijgekomen, naar verwachting gaat het om een groothoeklens. De iPhone 11R zou twee camera’s achterop krijgen, terwijl de 11 en de 11 Max over drie camera’s zullen beschikken.

Draadloos opladen van andere producten

Toch kunnen we nog niet alles afleiden uit de video van de dummy modellen. Geruchten over een ‘frosted glass’ design gaan al een tijdje rond, waarbij een mix van glossy glass en matglas wordt gebruikt voor de behuizing kunnen we nog niet terugvinden. Een andere mogelijke nieuwe functie is het draadloos opladen van andere apparaten, zoals je AirPods. Dit vinden we ook terug bij de nieuwste toestellen van Huawei en Samsung. Volgens geruchten is 3D Touch niet meer aanwezig op de nieuwe iPhones. Over twee maanden wordt de iPhone 11-serie waarschijnlijk officieel gepresenteerd.

Reacties (0)