Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wissel tussen muziek en video zonder onderbreking in YouTube Music

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2019, 10:33 CategorieApplicaties

YouTube Music heeft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee je zonder onderbreking kunt wisselen tussen muziek en video. De functie geldt bij introductie voor ongeveer vijf miljoen nummers.

Thuis op je eigen wifi-netwerk kun je natuurlijk naast muziek ook prima de bijbehorende videoclip afspelen, maar doe je dat in de trein? Dan vliegt je databundel er toch snel doorheen. De nieuwe functie voor YouTube Music laat je daarom zonder onderbreking wisselen tussen alleen muziek en de bijbehorende videoclip. Je kunt gewoon zonder onderbreking blijven wisselen. Wil je pas na een minuut muziek ook de video zien? Met één druk op de knop wordt direct de juiste minuut uitgekozen en worden muziek en video zonder onderbreking gesynchroniseerd. Je kunt continue wisselen tussen alleen muziek en ook de bijbehorende videoclip zonder onderbrekingen.

Vijf miljoen nummers beschikbaar voor de nieuwe functie

Bij de start van deze nieuwe functie zijn er vijf miljoen muzieknummers beschikbaar waar je vrij kunt wisselen tussen alleen muziek en ook de videoclip. De nieuwe functie is beschikbaar voor mensen die een abonnement hebben op YouTube Premium of YouTube Music Premium. De dienst moet op termijn Google Play Music gaan vervangen. Gebruikers die al overgestapt zijn wachten overigens nog altijd op een manier om de eigen muziekbibliotheek over te zetten naar de nieuwe streamingdienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.