Xiaomi Mi A3 komt eraan: eerste details en foto’s gelekt

15 juli 2019 1 Minuut 1 Reacties
Xiaomi Mi A3

De eerste details en foto's van de aankomende Xiaomi Mi A3 zijn uitgelekt. Dit betaalbare Android One-toestel is de opvolger van de Xiaomi Mi A2 en wordt waarschijnlijk later deze maand aangekondigd.

Een jaar geleden verscheen de Xiaomi Mi A2. Dit Android One-toestel werd ook in Nederland goed ontvangen door de prima specificaties voor een betaalbare prijs. Het lijkt erop dat we niet lang meer hoeven te wachten voor de opvolger, want de eerste foto’s en details van de Xiaomi Mi A3 zijn uitgelekt.

Website WinFuture komt met de eerste details naar buiten. Zo zou de Xiaomi Mi A3 voorzien zijn van een waterdruppel-design met een kleine notch bovenaan het amoled-scherm van 6-inch. De resolutie van het scherm is 2.240 bij 1.080 pixels. Het toestel heeft een hoofdcamera van 48 megapixel en camera’s van acht en twee megapixel. De processor is een Snapdragon 665 met 64 GB of 128 GB opslaggeheugen. De batterij heeft een capaciteit van 4.030 mAh en het toestel zou wereldwijd moeten gaan verschijnen.

Foto’s van de verpakking

Naast de renders zijn ook foto’s verschenen van de verpakking via GSM Arena. Hierop kunnen we zien dat het toestel inderdaad drie camera’s aan de achterkant heeft, waarvan de 48-megapixel camera de hoofdcamera is. De batterij heeft een capaciteit van 4.030 mAh en onder het display van het toestel vinden we de vingerafdruksensor. De processor is inderdaad de Snapdragon 665 en opnieuw is dit toestel uit de serie een Android One-toestel. Dit betekent snelle (beveiligings-)updates en gegarandeerde ondersteuning. De officiĆ«le presentatie van het toestel vindt waarschijnlijk later deze maand plaats.

Reacties (1)