Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Mi A3 komt eraan: eerste details en foto’s gelekt

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2019, 9:54 CategorieAndroid

Een jaar geleden verscheen de Xiaomi Mi A2. Dit Android One-toestel werd ook in Nederland goed ontvangen door de prima specificaties voor een betaalbare prijs. Het lijkt erop dat we niet lang meer hoeven te wachten voor de opvolger, want de eerste foto’s en details van de Xiaomi Mi A3 zijn uitgelekt.

Website WinFuture komt met de eerste details naar buiten. Zo zou de Xiaomi Mi A3 voorzien zijn van een waterdruppel-design met een kleine notch bovenaan het amoled-scherm van 6-inch. De resolutie van het scherm is 2.240 bij 1.080 pixels. Het toestel heeft een hoofdcamera van 48 megapixel en camera’s van acht en twee megapixel. De processor is een Snapdragon 665 met 64 GB of 128 GB opslaggeheugen. De batterij heeft een capaciteit van 4.030 mAh en het toestel zou wereldwijd moeten gaan verschijnen.

Foto’s van de verpakking

Naast de renders zijn ook foto’s verschenen van de verpakking via GSM Arena. Hierop kunnen we zien dat het toestel inderdaad drie camera’s aan de achterkant heeft, waarvan de 48-megapixel camera de hoofdcamera is. De batterij heeft een capaciteit van 4.030 mAh en onder het display van het toestel vinden we de vingerafdruksensor. De processor is inderdaad de Snapdragon 665 en opnieuw is dit toestel uit de serie een Android One-toestel. Dit betekent snelle (beveiligings-)updates en gegarandeerde ondersteuning. De officiële presentatie van het toestel vindt waarschijnlijk later deze maand plaats.

  • Delen:

Reacties

  1. DebrahD
    17 augustus, 2019 om 23:31

    De Xiaomi Mi A3 zou geen slechte telefoon zijn. Maar Xiaomi heeft een paar dingen verprutst. Ten eerste, waarom veranderde het scherm: de Mi A2 was FullHD, terwijl de Mi A3 alleen HD + was. De vingerafdruklezer is terug, de telefoon ontgrendelt heel langzaam.
    Natuurlijk zijn er ook positieve veranderingen: geweldige audio-ervaring, 3,5 mm audio-aansluiting, hoogwaardige luidspreker, geweldige camera, Bluetooth 5.0.
    Momenteel is er een goedkopere en betere Xiaomi-telefoon en als we wat meer besparen, kunnen we de veel betere Mi 9T-telefoon kopen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.