Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeelding laat mogelijk Huawei Mate 30 Pro met 4 camera’s zien

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2019, 10:23 CategorieAndroid

Er is een afbeelding gelekt waarop we mogelijk al het nieuwe design van de Huawei Mate 30 Pro te zien krijgen. Zoals het er nu naar uitziet zal het toestel een circulaire cameramodule krijgen met niet drie, maar vier camera’s aan boord.

Is dit de Huawei Mate 30 Pro?

Op het Chinese sociale netwerk Weibo is deze week een afbeelding verschenen waarop we mogelijk de Huawei Mate 30 Pro te zien krijgen. Op de afbeelding is een smartphone te zien met een circulaire cameramodule, die niet drie, maar vier camera’s huisvest. Ook is er nog een ledflitser aanwezig. Waarschijnlijk kunnen we rekenen op een groothoeklens, een lens met een nog grotere kijkhoek, een telelens en een time of flight-lens, waarmee diepte waargenomen kan worden. Ook zal er mogelijk 5x periscopezoom aanwezig zijn.

Daarnaast wordt er melding gemaakt van de Kirin 990-processor, de nieuwste processor waar Huawei aan werkt. Bovendien is het merk Leica redelijk goed zichtbaar, waardoor het niet vreemd is om te denken dat beide bedrijven wederom samenwerken aan de cameratechnologie. Het is nog even afwachten wanneer de Huawei Mate 30-serie aangekondigd wordt. Meestal gebeurt dat ergens in oktober, maar we moeten in elk geval tot de herfst wachten. Huawei zelf heeft nog niets over de smartphone bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.