Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android 10 wordt op 3 september vrijgegeven voor Pixel’

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2019, 15:11 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Google de aanstaande Android-update, Android 10, op 3 september uit. De informatie is afkomstig van klantenservicemedewerkers en die kunnen er helaas nog wel eens naast zitten.

Android 10 op 3 september – gerucht

Eerder maakte Google bekend dat de naam van Android Q officieel Android 10 zal zijn. Echter, destijds bracht de zoekmachinegigant niet naar buiten wanneer we de update zouden kunnen verwachten. Nu hebben twee klantenservicemedewerkers onafhankelijk van elkaar tegenover de redactie van Phone Arena laten weten dat de release op 3 september aanstaande plaatsvindt. In elk geval voor de Google Pixel-telefoons, al is het nog maar de vraag of de allereerste Pixel-modellen ook mogen rekenen op de upgrade.

Mocht Android 10 dus op 3 september uitkomen, dan hoef je de upgrade voorlopig niet te verwachten voor je eigen smartphone wanneer je geen Google Pixel hebt. HMD Global heeft echter al laten weten dat er voor het einde van het jaar al updates voor verschillende Nokia-smartphones zullen verschijnen, maar voor de rest is er nog niets bekend. Dit nieuws is overigens ook het beste met een korreltje zout te nemen: klantenservicemedewerkers kunnen er nog wel eens naast zitten, doordat niet altijd alle info (snel) met hen gedeeld wordt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.