Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple kondigt op 10 september nieuwe iPhones aan

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2019, 9:29 CategorieiPhone

Apple heeft de media uitgenodigd voor een evenement dat op 10 september plaatsvindt. Op die dag kondigt het bedrijf nieuwe iPhones aan. Dat staat niet letterlijk in de uitnodiging, maar traditiegetrouw doet het Amerikaanse bedrijf dit wel in de tweede week van september.

Nieuwe iPhones op 10 september

Apple heeft uitnodigingen uitgestuurd voor het Apple-evenement dat op 10 september aanstaande plaatsvindt. De verwachting is dat het bedrijf daar de nieuwe iPhones zal presenteren, zoals dat eigenlijk altijd gebeurt in de tweede week van die maand. Hoewel de uitnodiging geen duidelijke hints geeft over de nieuwe smartphones, is de verwachting dat Apple ook dit jaar met drie modellen komt. Het worden de opvolgers van de iPhone XS, iPhone XS Max en de iPhone XR. Twee van de telefoons krijgen drie cameralenzen achterop.

Er bestaan verschillende geruchten over de nieuwe iPhones. Zo zou de iPhone XS-opvolger een iets groter scherm krijgen (6,1-inch in plaats van 5,8-inch). Ook zou de iPhones andere apparaten draadloos kunnen opladen, zoals bijvoorbeeld de Airpods. Daarnaast worden er updates doorgevoerd aan de batterijduur en Face ID en zouden de modellen een stuk steviger moeten zijn. Verder zou Apple nog een sloot aan andere producten kunnen presenteren, zoals een nieuwe Apple Watch of bijvoorbeeld een Macbook.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.