Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate X gaat releasemaand september niet halen

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2019, 10:53 CategorieAndroid

Huawei heeft bevestigd dat de opvouwbare smartphone Huawei Mate X zijn releasemaand september niet gaat halen. De vertegenwoordiger die dit nieuws bevestigde, heeft verder laten weten dat het wel zeker is dat de smartphone dit jaar nog uitgebracht wordt.

Huawei Mate X redt september niet

De Huawei Mate X, de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf, gaat zijn release in september niet redden. Dat bevestigt een vertegenwoordiger tegenover Techradar tijdens een persevenement in China. Aanvankelijk moest de telefoon in juni uitgebracht worden, maar die releasedatum heeft de Chinese fabrikant ook niet gehaald. Daarnaast is het onwaarschijnlijk dat Huawei de Mate X voor november uitbrengt. Echter, de vertegenwoordiger leek er zeker van de zijn dat de smartphone nog wel in 2019 moet verschijnen.

De redactie van Techradar gaat er helaas verder niet op in waarom het toestel dit keer uitgesteld is. De verwachting is echter dat Huawei geleerd heeft van de lancering van de Samsung Galaxy Fold. Die valse start heeft Samsung heel wat geld en reputatie gekost. Het kan ook altijd zijn dat Huawei nog even afwacht wat er nu precies gebeurt met de Amerikaanse handelsban en of het bedrijf nog gebruik kan maken van de samenwerking met ARM en Google. Mogelijk komt de Galaxy Fold dus eerder uit dan de Huawei Mate X.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.