Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lading iPhone-geruchten vertellen over camera’s en nog veel meer

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2019, 10:31 CategorieiPhone

Er is een flinke lading iPhone-geruchten verschenen op het internet. Hoe dichter we bij de release komen, hoe vaker dit gaat gebeuren. De geruchten vertellen over de specificaties, de camera’s en nog een aantal andere dingen die we mogelijk kunnen verwachten.

Veel iPhone-geruchten

EverythingApplePro heeft een lading iPhone-geruchten de wereld in geholpen. Meestal zijn gerucht ongefundeerd, maar soms moet je even opletten als mensen iets roepen over dit soort dingen. In de video wordt een aantal dingen besproken. Zo krijgen de nieuwe iPhones in elk geval de nieuwe Apple A13 Bionic-processor en mogelijk 4 GB aan werkgeheugen. Daarnaast komen er waarschijnlijk versies uit met 128, 256 en 512 GB aan interne opslagruimte. Mensen die op zoek zijn naar een iPhone met 1 TB aan opslagruimte, moeten tot 2020 wachten.

Over de iPhone 11R (tegenwoordig al iPhone (2019) genoemd) is weinig naar buiten gebracht. Volgend jaar zou Apple ook dit model willen voorzien van een oled-display, maar voor dit jaar kunnen we rekenen op het vertrouwde lcd-scherm. Wel met verbeteringen, maar niet met een hogere resolutie. Alle drie de aankomende modellen zouden echter voorzien worden van de notch. De high-end modellen zouden verder niet Face ID-technologie moeten krijgen, die ervoor zorgt dat alles sneller werkt dan momenteel het geval is.

Aan de achterkant zouden, op de duurdere modellen, drie cameralenzen zitten. Die lenzen worden gepresenteerd in een vierkant. Eén van de lenzen is een groothoeklens, met een kijkhoek van 120 graden, 4k-opnamemogelijkheden en opnemen in 30fps. Daarnaast moet opnemen in stereo verbeterd worden door geüpgradede microfoons, zal de portretmodus data uit alle drie de lenzen kunnen gebruiken en zou Siri je kunnen helpen bij het herkennen van scenes. Ook kunnen de kleuren beter overgebracht worden, aldus de geruchtenmakers.

Verder wordt het glazen paneel aan de achterkant voorzien van een matte afwerking. Daarbovenop komt een regenboogeffect waarmee het Apple-logo onderscheiden kan worden. Ook komen er speciale achtergronden aan die goed werken met een lichte en donkere modus. Zoals altijd reageert Apple niet op geruchten die verschijnen over zijn toestellen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.