Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan een smartphone met drie schermen’

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2019, 9:40 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat LG een telefoon tijdens IFA 2019 gaat presenteren die beschikt over niet twee, maar drie schermen. De basis van de smartphone lijkt de eerder gepresenteerde LG ThinQ V50 te zijn, maar dan met een extra schermpje aan de voorkant van het opvouwen toestel.

Toestel van LG met drie schermen – gerucht

Fabrikant LG heeft een teaser gepubliceerd waarin het bedrijf iedereen alvast wil voorbereiden op de volgende telefoon die waarschijnlijk niet in Nederland gelanceerd zal worden. Het wordt een smartphone met maar liefst drie schermen, als we de onderstaande video mogen geloven. De basis lijkt de eerder aangekondigde V50 ThinQ te zijn, maar dan met een extra schermpje voorop. Op dat schermpje kun je de tijd en je notificaties checken, zoals het er nu naar uitziet. Tijdens de IFA in september gaan we ongetwijfeld meer horen.

Het hoeft hier echter niet meteen om een nieuwe smartphone te gaan. Natuurlijk kunnen we hier voor het eerst kennismaken met de LG V60 ThinQ, maar de kans is even groot dat het om een nieuwe accessoire gaat voor de V50 ThinQ (het toestel dat het tweede scherm voor het eerste kreeg in de vorm van een accessoire). De persconferentie van de fabrikant vindt plaats op 6 september aanstaande, om tien uur in de ochtend. Tot die tijd moeten we het doen met de bovenstaande teaser en de extra info die later nog vrijgegeven wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.