Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mario Kart Tour verschijnt op 25 september

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2019, 9:47 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de racegame Mario Kart Tour vanaf 25 september gedownload kan worden voor Android en iOS. In het spel race je over bekende en nieuwe banen. De nieuwe banen brengen je langs bekende plekken op aarde.

Mario Kart Tour verschijnt op 25 september

We hebben er even op moeten wachten, maar eind volgende maand kunnen we ermee aan de slag: Mario Kart Tour wordt namelijk op 25 september uitgebracht voor zowel Android als iOS. Dat heeft Nintendo laten weten in een tweet. Je kunt je nu alvast registreren voor het spel. In elk geval binnen de App Store, vooralsnog nog niet via Google Play. Aangezien er eerder een bèta was voor Android-gebruikers, is het aannemelijk dat die winkelpagina niet lang meer op zich laat wachten. De game is straks gratis te downloaden.

Omdat de bèta destijds al beschikbaar was, ligt er al informatie over het spel op straat. Nintendo heeft er zelf verder nog maar weinig over bekendgemaakt. Mario Kart Tour gaat helaas heel wat microtransacties en cool-down timers bevatten, in de hoop dat je veel geld gaat uitgeven aan het racespel. Gelukkig bevat de game de bekende Mario Kart-gameplay en kunnen we rekenen op zowel nieuwe als oude banen. Maar of dat voor spelers genoeg zal zijn, is natuurlijk nog maar de vraag. Over ongeveer vier weken krijgen we het antwoord.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.