Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola One Action onthuld: smartphone met actiecamera

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2019, 15:06 CategorieAndroid

Motorola heeft een nieuwe smartphone met Android One gepresenteerd: de Motorola One Action met actiecamera en groothoeklens. Zo is het mogelijk dat je horizontale video’s maakt, terwijl je je telefoon verticaal vasthoudt.

Dit is de Motorola One Action

De Motorola One Action beschikt over een actiecamera met een brede groothoeklens van 117 graden, waardoor je in staat bent horizontale video’s te maken terwijl je het toestel verticaal vasthoudt. Verbeterde videostabilisatie zorgt ervoor dat alles vloeiend moet worden opgenomen, zodat schokkerige beelden verleden tijd zijn. Daanraast levert de 2,0 µm Quad Pixel-technologie vier keer meer lichtgevoeligheid voor scherpere, helderdere video’s, laat de fabrikant weten in het uitgestuurde persbericht.

De hoofdcamera is er één met twaalf megapixel, voorzien van gezichtsherkenningautofocus om je onderwerp scherp te stellen. Terwijl 1,25 µm pixels en een diafragma van f/1,8 µm helpen om meer licht te vangen voor helderdere foto’s. Bovendien maakt de vijf megapixel-dieptecamera het eenvoudig een onscherp effect toe te voegen en de intensiteit of het scherpstelgebied van de opname achteraf aan te passen. De ingevoegde moto AI-functies, zoals beeldoptimalisatie, slimme compositie en automatische glimlachdetectie maken het pakket compleet.

De Motorola One Action beschikt over een full hd-scherm van 6,3-inch en een beeldverhouding van 21:9. Films die gemaakt zijn in het brede formaat komen zo beter tot hun recht, terwijl je voortaan in andere apps en op websites meer ziet en minder scrolt. Onder de motorkap zit een octacore-processor samen met 128 GB aan opslagruimte. Ook kun je een micro-sd-kaart gebruiken tot 512 GB. De accu beschikt over een vermogen van 3.500 mAh. Dat moet ruim voldoende zijn voor twee dagen, zeker in combinatie met het energiezuinige Android One.

Prijs en beschikbaarheid

De Motorola One Action is nu beschikbaar in Nederland, en heeft een verkoopadviesprijs van 259 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.