Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe Apple iPad Pro krijgt die camera’s achterop’

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2019, 10:21 CategorieiPad

Zoals het er nu naar uitziet werkt Apple aan een nieuwe iPad Pro die maar liefst drie camera’s achterop zal krijgen. Er komt ook nog een gewone iPad aan als we diezelfde geruchtenmakers mogen geloven: die tablet krijgt naar verluidt twee camera’s achterop.

iPad Pro met drie camera’s – gerucht

De Japanse website Mac Otakara schrijft dat Apple voornemens is een iPad Pro uit te brengen die beschikt over drie camera’s aan de achterkant. Eerder bracht Apple al updates uit voor de iPad Air en zelfs de iPad Mini, dus is het weer de beurt aan de Pro en het reguliere model. Het Pro-model krijgt dus mogelijk drie camera’s, net als de aankomende iPhone Pro / iPhone 11. Of het hetzelfde systeem wordt is niet duidelijk; duidelijk is in elk geval dat Apple lijkt te werken aan een vernieuwd en groter camerasysteem.

Bovendien zou het Amerikaanse bedrijf ook werken aan een nieuwe reguliere iPad. Deze tablet zou hetzelfde camerasysteem krijgen krijgen als de iPhone 11 met een lcd-scherm. Omdat beide producten nog niet aangekondigd zijn, is het moeilijk in te schatten wat we er precies van kunnen verwachten. Tot op heden beschikken alle iPads echter over een enkele camera. Als we de geruchten verder mogen geloven, dan kondigt Apple de nieuwe iPad Pro en reguliere iPad in oktober aan. Tot die tijd moeten we het met de geruchten doen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.