Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia 7.2 krijgt waarschijnlijk een camera met 3 sensoren

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2019, 10:40 CategorieAndroid

Zoals het er nu naar uitziet zal Nokia de aankomende Nokia 7.2 voorzien van een cameramodule met in totaal drie sensoren. Dat blijkt uit een tweet die later verwijderd is. De tweet was afkomstig van Joachim Kuss, werkzaam als executive bij leverancier Carl Zeiss.

Nokia 7.2 met die camera’s achterop

Een executive van Carl Zeiss, een fabrikant die optische producten zoals cameralenzen levert aan bijvoorbeeld Nokia, heeft een tweet geplaatst – en later verwijderd – met daarin informatie over de nog niet aangekondigde Nokia 7.2. In de tweet staat verder weinig noemenswaardige informatie geschreven, maar de toegevoegde foto laat zien dat de 7.2 wordt voorzien van drie cameralenzen achterop. De lenzen worden gepresenteerd in een ronde module, met rechts onderin ruimte voor de flitser. Check de tweet hieronder.

Helaas is er verder weinig informatie uit de tweet op te maken. Volgens eerdere geruchten zou het toestel in elk geval een 48-megapixelsensor zou krijgen. Dat zou goed kunnen, aangezien veel smartphones tegenwoordig zo’n sensor aan boord hebben. Onder de camera lijkt in elk geval een vingerafdrukscanner te zitten, die zit dus niet in het scherm verwerkt. Wel krijgt dat scherm waarschijnlijk een notch in de vorm van een waterdruppel. Nokia zal de Nokia 7.2 waarschijnlijk tijdens IFA 2019 gaan presenteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.