Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 7T Pro krijgt een circulaire cameramodule’

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2019, 9:42 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de OnePlus 7T Pro mogelijk voorzien van een circulaire cameramodule. Het is nog niet bekend hoeveel lenzen deze module zal huisvesten, maar waarschijnlijk worden het er wederom drie.

OnePlus 7T Pro met circulaire cameramodule – gerucht

Er zijn afbeeldingen op het internet gezet die mogelijk alvast het design van de OnePlus 7T Pro verklappen. Volgens de bekende internetlekker Evan Blass komen de schetsen, die je hierboven kunt bekijken, rechtstreeks bij de Chinese fabrikant vandaan. Op de schetsen zien we een smartphone met een ronde cameramodule, waar waarschijnlijk drie cameralenzen in gehuisvest worden. Daarover is helaas niets bekendgemaakt; maar we kunnen ons niet voorstellen dat OnePlus ineens terug zou gaan van drie naar twee lenzen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat OnePlus meer ruimte nodig heeft voor extra technologie. Zo kan er bijvoorbeeld een extra lens toegevoegd worden. Misschien wordt er wel gedacht aan een dieptesensor. Wat het ook is of wordt, op moment van schrijven is het giswerk. Zoals het er nu naar uitziet wordt de OnePlus 7T Pro ergens in oktober aangekondigd en zal die kort daarna te koop zijn, wereldwijd. De Chinese fabrikant heeft nog niet laten weten wanneer de presentatie is en heeft verder ook nog niets over het toestel naar buiten gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.