Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Onthulling OnePlus 7T Pro vindt plaats op 15 oktober’

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2019, 12:21 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan vindt de onthulling van de OnePlus 7T Pro plaats op 15 oktober aanstaande. Op dit moment zijn er nog niet heel veel geruchten over het toestel en heeft OnePlus zelf er ook nog niets over bekendgemaakt.

OnePlus 7T Pro-presentatie op 15 oktober – gerucht

Per jaar brengt OnePlus doorgaans twee toestellen uit: eentje aan het begin van het jaar en eentje aan het einde van het jaar. Dit jaar is dat sowieso al anders gegaan. Niet alleen kregen we de OnePlus 7 Pro, ook werd de OnePlus 7 uitgebracht. Dat neemt niet weg dat de Chinese fabrikant alsnog hard werkt aan een tussentijdse opvolger, totdat de OnePlus 8 en 8 Pro zijn klaargestoomd. Zoals het er nu naar uitziet zal OnePlus die opvolgers, in de vorm van in elk geval de OnePlus 7T Pro, op 15 oktober gaan presenteren.

Dit nieuws kwam naar buiten via Twitteraar Max J., ook wel @samsung_news_ genoemd. De informatielekker heeft het in het verleden vaker bij het juiste eind gehad als het om de release van nieuwe smartphones gaat, dus hebben we er vertrouwen in dat OnePlus inderdaad medio oktober de OnePlus 7T Pro onthult. Mocht dat het geval zijn, dan wordt die presentatie wel ietwat naar voren gehaald. Vorig jaar werd de OnePlus 6T namelijk op 29 oktober gepresenteerd. Mogelijk is de 7T Pro daardoor ook eerder te koop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.