Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo Reno 2 wordt volgende week aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2019, 9:32 CategorieAndroid

Oppo heeft laten weten dat de Oppo Reno 2 volgende week al aangekondigd wordt. Het toestel zal eerst naar India komen. Nu, een week voordat de smartphone gepresenteerd wordt, liggen de specs echter al op straat, zodat we weten wat we mogen verwachten.

Dit wordt de Oppo Reno 2

Hoewel de eerste Oppo Reno eigenlijk nog maar net verkrijgbaar is, werkt de Chinese fabrikant alweer een tijdje aan zijn opvolger in de vorm van de Oppo Reno 2. Dit apparaat zal eerst in India gelanceerd worden en worden voorzien van de Qualcomm Snapdragon 730 (maar dit is nog niet zeker), tot 8 GB aan werkgeheugen en 128 of 256 GB aan interne opslagruimte. Het amoled-scherm van 6,5-inch heeft een maximale resolutie van 2.400 bij 1.080 pixels. De batterij heeft een vermogen van 3.950 mAh.

Daarnaast zullen er vier camera’s aanwezig zijn: eentje van 48, dertien, acht en twee megapixel. Het toestel moet straks in de kleuren zwart, groen en roze verkrijgbaar zijn en direct worden geleverd met Android 9.0 Pie (met daaroverheen een softwareschil). Verder moet de Oppo Reno 2 een optische zoomfunctie tot 2x krijgen, evenals hybride zoom tot 5x en digitale zoom tot 20x. Daarnaast wordt er melding gemaakt van een Ultra Dark Mode en Ultra Stead Mode voor goede foto’s in het donker en foto’s die (digitaal) gestabiliseerd zijn.

Op 28 augustus kondigt Oppo de Reno 2 aan. Aanvankelijk voor India, maar de verwachting is dat het toestel later ook naar andere landen zal komen.

  • Delen:
Oppo Reno 10x Zoom
Oppo Reno 10x Zoom
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.