Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Renders tonen OnePlus 7T met opmerkelijke cameramodule’

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2019, 10:07 CategorieAndroid

Er zijn renders gelekt waarop we mogelijk de OnePlus 7T te zien krijgen, de smartphone die mogelijk in oktober aangekondigd wordt. Op de renders is duidelijk een opmerkelijke cameramodule te zien die op de achterkant van het toestel siert.

OnePlus 7T met opmerkelijke cameramodule – gerucht

Er zijn renders verschenen online die mogelijk de OnePlus 7T laten zien. Het toestel lijkt op het eerste gezicht misschien niet heel anders dan de OnePlus 7: er is nog steeds een glazen design aanwezig, het grote scherm aan de voorkant wordt vergezeld door een notch in de vorm van een waterdruppel en qua grootte van het toestel hoeven we ook geen afwijkende dingen te verwachten. Achterop zit echter een opmerkelijke cameramodule: het is een rond onderdeel met daarin harde lijnen die de drie cameralenzen van elkaar onderscheidt.

Hoewel het design opmerkelijk is, op z’n minst, is het goed om te zien dat OnePlus dus waarschijnlijk een extra camera toevoegt, in vergelijking met de eerdergenoemde OnePlus 7 (die over twee camera’s beschikt op die plek). Verder zien we dat onder de lenzen een flitser zit, maar op dat onderdeel na lijken er geen externe verschillen te bestaan. Qua specificaties kunnen we de nieuwste Qualcomm-chipset verwachten en verder standaard configuraties met 6 of 8 GB aan werkgeheugen. De presentatie vindt mogelijk in oktober plaats.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.