Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Fold volgende week in Zuid-Korea te koop’

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2019, 9:49 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Samsung volgende week de Samsung Galaxy Fold uit in Zuid-Korea. Op moment van schrijven is het niet duidelijk wanneer het opvouwbare toestel in Nederland zal verschijnen.

Release Samsung Galaxy Fold

Het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap meldt dat Samsung volgende week de Samsung Galaxy Fold wil uitbrengen in Zuid-Korea. De release zou eerst gepland staan voor later in september, maar zou dus naar voren gehaald zijn. Het persbureau speculeert verder dat de fabrikant volgende week, tijdens de jaarlijkse IFA-beurs in Berlijn, meer over de opvouwbare smartphone naar buiten brengt. Samsung heeft zelf alleen bekendgemaakt dat het toestel ergens in september uitkomt; een specifieke datum werd echter niet genoemd.

Aanvankelijk zou het toestel op 26 april in de VS en op 3 mei in Nederland uitgebracht worden. Maar vanwege aanhoudende problemen met uitgebrachte recensie-exemplaren, besloot Samsung de Samsung Galaxy Fold terug te halen en uit te stellen. Zo waren er problemen met het scherm en met het scharnier, maar Samsung laat weten die problemen inmiddels opgelost te hebben. Zo is onder meer de bovenste laag van het scherm, die onterecht bestempeld werd als screenprotector, doorgetrokken over de rand zodat je hem niet los kunt peuteren.


€ 1.499,00

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.