Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android 10-bèta voor Galaxy S10 en Note 10 begint in oktober’

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2019, 9:31 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat Samsung hard werkt aan de Android 10-update, aangezien de bèta volgende maand gelanceerd moet worden voor de Samsung Galaxy S10- en Samsung Galaxy Note 10-series. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft dit echter nog niet bevestigd.

Android 10-bèta voor high-end Samsung-telefoons

De website Sammobile kopt dat Samsung de Android 10-bèta klaarstoomt voor de Samsung Galaxy S10– en Galaxy Note 10-series. Het is nog even afwachten wat het Zuid-Koreaanse bedrijf precies in petto heeft. De verwachting is dat in elk geval de Verenigde Staten en enkele landen in Europa de bèta gaan krijgen, die later ook beschikbaar moet worden gesteld voor de Samsung Galaxy S9-lijn. Samsung heeft echter nog niets over dit nieuws bevestigd. Google heeft zelf het nieuwe Android al gelanceerd voor Pixel-apparaten.

Een belangrijke observatie hier is dat Samsung sneller aan Android-updates lijkt te werken. Vorig jaar bracht het bedrijf namelijk de eerste versie van Android 9 uit voor zijn apparaten in de maand november, vier maanden na de officiële lancering. Hoewel de Android 10-bèta hier niet de uiteindelijke versie betreft, is het toch goed om te zien dat Samsung releases naar voren haalt zodat mensen uiteindelijk eerder de update kunnen binnenhalen. Zo kunnen ze de nieuwste functies ervaren en gebruiken van de nieuwste beveiligingspatches.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.