Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 10 wordt nu uitgerold naar OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2019, 10:09 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft dit weekend laten weten dat Android 10 momenteel uitgerold wordt naar de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Dat gebeurt in de vorm van een nieuwe versie van het OxygenOS, de eigen softwareschil van de Chinese fabrikant.

Android 10 voor OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro

Android 10 wordt op dit moment uitgerold naar de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Dat was ook slechts een kwestie van tijd. Deze week worden zowel de OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro verwacht. De onthulling vindt eerst plaatst in India en een paar dagen later ook in Nederland en voor de rest van de wereld. Die toestellen moeten met de nieuwste versie van Android komen, dus is het logisch dat de fabrikant een versie van de software heeft liggen die ook geschikt voor de toestellen van begin dit jaar.

Op het forum van OnePlus is te lezen dat de update momenteel naar een klein deel van de gebruikers uitgerold wordt. Mochten er dus nog problemen zijn, dan kan de fabrikant die snel tackelen, voordat iedereen met de update aan de haal gaat. Wat je in feite straks downloadt voor je OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro is OxygenOS 10.0. Helaas is het op moment van schrijven niet zeker of de uitrol voor heel de wereld geldt of slechts delen daarvan, maar we verwachten dat iedereen binnen enkele weken Android 10 op z’n toestel heeft staan.
€ 550,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.