Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Arcade is vanaf 19 september beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2019, 10:48 CategorieApplicaties

Apple heeft laten weten dat gameabonnement Apple Arcade vanaf 19 september beschikbaar is voor 4,99 euro per maand. Mocht je de dienst eerst willen uitproberen, dan kan dat: je krijgt namelijk een proefperiode van een maand.

Apple Arcade kost 4,99 euro per maand

Apple Arcade is vanaf 19 september te gebruiken, laat Apple tijdens zijn najaarspresentatie weten. Het abonnement kost 4,99 euro per maand, ondersteunt Family Sharing en zal gebruikers een proefperiode van een maand kunnen aanbieden. Het gameabonnement werd in maart van dit jaar onthuld samen met twee videogames. Nu weten we welke games we nog meer kunnen verwachten, waaronder: ChuChu Rocket Universe, Enter the Gungeon, Pac-Man Party Royale, Rayman Mini, Shantae and the Seven Sirens en Skate City.

Eerder werden er al andere games aangekondigd, namelijk Beyond a Steel Sky, Little Orpheus, Spidersaurus, Hot Lava, Sonic Racing en Overland. De Japanse game-uitgever Konami zal een moderne versie van Frogger uitbrengen, genaamd Frogger in Toy Town. Daarnaast zal een andere Japanse uitgever, Capcom, de game Shinsekai: Into The Depths lanceren. Het ritmespel Sayonara Wild Hearts is één van de opvallendste spellen in de lijst, omdat die niet exclusief naar Apple Arcade komt — maar ook naar de Nintendo Switch.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.