Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple haalt release iOS 13.1 en iPadOS een week naar voren

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2019, 9:18 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat de release van iOS 13.1 en iPadOS een week vervroegd is. De softwarepakketten verschijnen op 24 september. Dat is zes dagen eerder dan gepland, aangezien beide updates gepland stonden voor 30 september 2019.

Release iPadOS en iOS 13.1 vervroegd

Apple heeft bekendgemaakt dat de release van iOS 13.1 en iPadOS zes dagen eerder plaatsvindt. iOS 13.1 zal enkele functies bevatten die nog niet klaar waren voor de release van iOS 13, zoals geautomatiseerde Siri-snelkoppelingen, een tijd van aankomst delen en datascheiding op zakelijke toestellen. Ook worden er enkele softwareproblemen opgelost en pakt Apple het probleem aan van de nieuwe lockscreen bypass: zonder geldige middelen kunnen mensen, wanneer ze je telefoon fysiek vasthouden, dat vergrendelscherm omzeilen.

Andere functies, zoals het delen van Airpods en nieuwe Homekit-functies, komen ergens in de herfst van het jaar. Daarnaast is de release van iPadOS ook naar voren gehaald. Dit is de eerste keer dat Apple een aparte software-update uitbrengt voor de tabletlijn van het bedrijf, maar dat is eigenlijk alleen maar goed nieuws. Zo kan Apple tabletspecifieke functies uitbrengen, waardoor iPads meer dan een grote versie van de iPhone zijn. Beide updates stonden gepland voor 30 september, maar verschijnen nu op 24 september.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.