Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Music voor Android krijgt donkere modus en Chromecast

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2019, 10:43 CategorieApplicaties

Bezitters van een Android-toestel die tevens gebruikmaken van Apple Music kunnen een update van de app van Apple verwachten. Apple heeft namelijk een update uitgerold waarmee een donkere modus en ondersteuning voor Chromecast toegevoegd wordt.

De nieuwe versie van Apple Music voor Android brengt een aantal nieuwe features die voorheen alleen voor bezitters van een iPhone of iPad met iOS 13 beschikbaar waren. Zo krijgen Android-gebruikers nu ook toegang tot op tijd gesynchroniseerde songteksten, een nieuwe ‘Now Playing’ interface en een donkere modus. De donkere modus moet het gebruik van de app in de late uurtjes een stuk comfortabeler maken.

De meest interessante en belangrijke vernieuwing is de toevoeging van ondersteuning voor Chromecast. Android-gebruikers kunnen hun favoriete muziek hierdoor snel en eenvoudig afspelen op compatibele speakers en zelfs televisies. Verschillende fabrikanten bouwen de ondersteuning voor Chromecast in in hun speakers en televisies. Onder meer Sony, LG, Philips ondersteunen Chromecast op hun smart tv’s dankzij het gebruik van Android TV.

Al met al goed nieuws dus dat Android-gebruikers niet meer zo lang hoeven te wachten op nieuwe features die iOS-gebruikers snel krijgen. De update was al een tijdje als beta-versie beschikbaar maar sinds vanmorgen kunnen alle Android-gebruikers van de app de update via de Google Play Store downloaden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.