Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FWD Weekly update: Nieuws vanaf de IFA en de Philips 65OLED984

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder andere naar het laatste nieuws vanaf de IFA 2019 in Berlijn en hebben we de review voor je van de Philips 65OLED984 (OLED984-serie) met Bowers & Wilkins soundbar.

Review: Philips 65OLED984 (OLED984-serie) met Bowers & Wilkins soundbar

De Philips 65OLED984 combineert de beeldkwaliteit van Philips’ derde generatie P5 processor met de audio-technologie van Bowers & Wilkins en vierzijdige Ambilight. Het resultaat is een indrukwekkende OLED-televisie met een krachtige soundbar, in een opvallend design. Een premium optie voor de thuisbioscoop liefhebber. Eric vertelt je er alles over in de review van de Philips 65OLED984 (OLED984-serie) met Bowers & Wilkins soundbar.

Philips Hue met bluetooth: dit zijn de dingen die je wel en niet kunt doen

Er zijn nu ook Philips Hue-lampen te koop die je met bluetooth bedienen kunt. Helaas is het zo dat deze versies niet dezelfde mogelijkheden hebben als de wifivarianten, daarom is het handig om te weten wat de bluetoothversies nou allemaal wel en niet kunnen. Wesley legt het je uit in dit achtergrondartikel.

Nieuws vanaf de IFA

FWD Magazine is aanwezig tijdens de IFA 2019 in Berlijn. Het laatste nieuws vanaf de beurs vind je in ons nieuwsoverzicht. Bekijk de overzichten voor smartphones, smarthome en homecinema.

 

 • Delen:

Reacties

 1. ANL
  09 september, 2019 om 11:44

  Goedemorgen – een hele tijd geleden is er veel geschreven over een nieuw te lanceren tablet van Archos, zijnde de Archos Oxygen 101 S (met octa/hexa-core cpu, full hd scherm en andere mooie specificaties). De tablet zou Q1 2019 op de markt komen…maar inmiddels is het september 2019 en niemand, maar dan ook helemaal niemand heeft over deze tablet ook maar iets geschreven….en volgens mij is de tablet dan ook geheel niet op de markt gekomen. Enig idee waarom dat is ?? Er werd nogal wat tam-tam over gemaakt ook gezien de prijs van rond de 150-180 euro. Hebben jullie hier iets aan info over wat ermee is gebeurd. Is Archos er toch maar niet mee gekomen ?? Er wordt wel melding van gemaakt op hun website…..dus ik snap het even niet meer…
  Bedankt – ANL

 2. ANL
  26 september, 2019 om 22:31

  Gewoon geen enkele reaktie vanuit TABLETS MAGAZINE….zeer jammer en zeer triest dat er helemaal geen enkele feedback of zo komt. Te druk met simpele verhaaltjes schrijven dan je doelgroep bedienen. Ik heb altijd al het idee gehad dat het er niet om gaat of iemand uberhaupt jullie website en artikelen bezoekt of leest….laat staan erop reageert. Jullie zijn er niet voor “ons” maar willen alleen artikelen schrijven…lekker spelen met technologie en je tegoed doen aan reisjes naar beursen en evenementen. Nogmaals…jullie doelgroep is niet de eventuele lezer en ergens op in gaan is teveel gevraagt. Waardeloze club !!

  • Wesley Akkerman
   27 september, 2019 om 10:17

   Doe even rustig, alsjeblieft. Je vraag kwam midden in een drukke week IFA, zie ik nu, waardoor dit er waarschijnlijk doorheen geglipt is. Misschien niet netjes, maar dat kun je een redactie ook niet kwalijk nemen. We zijn geen groot team en hebben meerdere sites te onderhouden. Omdat we dan niet op een vraag reageren die bij een willekeurig artikel gesteld wordt, die verder niets met het onderwerp van het bericht te maken heeft, zijn we een waardeloze club? Dat is erg kort door de bocht.

   Als je naar onze vraag- en antwoordsectie gaat, https://www.tabletsmagazine.nl/vraag-en-antwoord/, dan zie je dat daar gewoon antwoord op een vraag verschijnt. De verantwoordelijke redacteur kan helaas niet alle reacties bijhouden op berichten, maar reageert wel gewoon op vragen die daar gesteld worden. Voor het overzicht. Daar kun je vragen wat je wil. Dus voordat je je verwijten uit, klik dan eerst even verder op de site waar je je gal spuwt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.