Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FWD Weekly update: Nieuws vanaf de IFA en de Philips 65OLED984

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder andere naar het laatste nieuws vanaf de IFA 2019 in Berlijn en hebben we de review voor je van de Philips 65OLED984 (OLED984-serie) met Bowers & Wilkins soundbar.

Review: Philips 65OLED984 (OLED984-serie) met Bowers & Wilkins soundbar

De Philips 65OLED984 combineert de beeldkwaliteit van Philips’ derde generatie P5 processor met de audio-technologie van Bowers & Wilkins en vierzijdige Ambilight. Het resultaat is een indrukwekkende OLED-televisie met een krachtige soundbar, in een opvallend design. Een premium optie voor de thuisbioscoop liefhebber. Eric vertelt je er alles over in de review van de Philips 65OLED984 (OLED984-serie) met Bowers & Wilkins soundbar.

Philips Hue met bluetooth: dit zijn de dingen die je wel en niet kunt doen

Er zijn nu ook Philips Hue-lampen te koop die je met bluetooth bedienen kunt. Helaas is het zo dat deze versies niet dezelfde mogelijkheden hebben als de wifivarianten, daarom is het handig om te weten wat de bluetoothversies nou allemaal wel en niet kunnen. Wesley legt het je uit in dit achtergrondartikel.

Nieuws vanaf de IFA

FWD Magazine is aanwezig tijdens de IFA 2019 in Berlijn. Het laatste nieuws vanaf de beurs vind je in ons nieuwsoverzicht. Bekijk de overzichten voor smartphones, smarthome en homecinema.

 

  • Delen:

Reacties

  1. ANL
    09 september, 2019 om 11:44

    Goedemorgen – een hele tijd geleden is er veel geschreven over een nieuw te lanceren tablet van Archos, zijnde de Archos Oxygen 101 S (met octa/hexa-core cpu, full hd scherm en andere mooie specificaties). De tablet zou Q1 2019 op de markt komen…maar inmiddels is het september 2019 en niemand, maar dan ook helemaal niemand heeft over deze tablet ook maar iets geschreven….en volgens mij is de tablet dan ook geheel niet op de markt gekomen. Enig idee waarom dat is ?? Er werd nogal wat tam-tam over gemaakt ook gezien de prijs van rond de 150-180 euro. Hebben jullie hier iets aan info over wat ermee is gebeurd. Is Archos er toch maar niet mee gekomen ?? Er wordt wel melding van gemaakt op hun website…..dus ik snap het even niet meer…
    Bedankt – ANL

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.