Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt Android 10 uit voor Pixel-telefoons

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2019, 7:39 CategorieAndroid

Google heeft Android 10 officieel uitgebracht. Mensen met een moderne Pixel-telefoon kunnen de update nu binnenhalen. Of je nu de eerste Pixel hebt of de laatste, de update wordt binnen nu en enkele dagen naar je uitgerold. Misschien moet je iets langer wachten.

Android 10 nu te downloaden

Zes maanden nadat Google de eerste bèta voor Android 10 uitbracht, is nu de update beschikbaar voor alle Pixel-telefoons van het bedrijf. Iedereen met een Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a en Pixel 3a XL kan de update binnen nu en enkele dagen verwachten — in een enkel geval zul je iets langer moeten wachten. Mocht de update niet automatisch binnenkomen, dan kun je altijd via Instellingen > Systeem > Updates checken of je de update handmatig kunt activeren. Maar geen paniek, hij is onderweg.

Wat betekent dit voor mensen zonder Pixel-telefoon? De Pixel-smartphones zijn niet breed beschikbaar in Nederland en België, dus de Android 10-update zal voor het gros van de gebruikers nog even op zich laten wachten. Google heeft wel beloofd samen te werken met een groot aantal partners om ervoor te zorgen dat de update snel zal arriveren op andere telefoons. In elk geval de telefoons die meededen met de bèta kunnen snel op een update rekenen. In het ergste geval zul je er nog wel weken op moeten wachten.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.