Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play Pass: abonnement voor meer dan 350 games en apps

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2019, 9:25 CategorieApplicaties

Google heeft de Google Play Pass gelanceerd. Dit is een abonnement waarmee je toegang krijgt tot meer dan 350 games en apps. De apps in kwestie hebben geen advertenties aan boord en zijn ook helemaal vrij van digitale aankopen.

Google Play Pass gelanceerd

Mensen in de Verenigde Staten kunnen nu een abonnement nemen op Google Play Pass: een abonnement waarmee je toegang krijgt tot meer dan 350 games en apps voor een vast bedrag per maand van 4,99 dollar. De apps en games hebben geen digitale aankopen of advertenties en kunnen dus gewoon gebruikt worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Apple Arcade hoeven mensen niet per se de nieuwste versie van het besturingssysteem te hebben. Play Pass werkt met toestellen die draaien op Android 4.4 KitKat of hoger.

Maandelijks zullen er meer games en apps toegevoegd. Hoeveel precies is niet duidelijk, aangezien ontwikkelaars momenteel alleen met een uitnodiging vanuit Google mee kunnen doen aan Google Play Pass. Google laat graag weten dat je toegang krijgt tot apps van hoge kwaliteit, zoals AccuWeather en FaceTune, waar je dus niets extra hoeft te betalen voor de extra functies. Bovendien zijn er games aanwezig die het maandbedrag al kunnen rechtvaardigen, zoals Monument Valley, Terraria en Star Wars: Knights of the Old Republic.

Mocht een game free-to-play zijn dan kun je hem ook tegenkomen in Google Play Pass. Alle content die voorheen achter een muur stond (bijvoorbeeld een betaalmuur of een progressiemuur) is dan ontgrendeld. Ook games en apps waar je in het verleden al voor betaald hebt kennen geen geheimen meer voor je. In het kort betekent het dus dat wanneer je een game of app tegenkomt in dit abonnement, en je netjes 4,99 dollar per maand blijft betalen, je toegang krijgt tot alle content van een app of game — zonder addertjes onder het gras.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.