Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gwent: The Witcher Card Game komt eind oktober naar iOS

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2019, 9:32 CategorieAndroid

Ontwikkelaar CD Projekt Red maakt bekend dat Gwent: The Witcher Card Game vanaf eind oktober speelbaar is op iOS-apparaten. In het spel moet je kaarten verzamelen en sterke kaartformaties bouwen, door slim met de regels om te gaan.

Gwent: The Witcher Card Game komt naar iOS

Begin dit jaar kondigde de Poolse spelontwikkelaar CD Projekt Red aan dat Gwent: The Witcher Card Game later dit jaar naar Android en iOS komt. Vanaf 29 oktober aanstaande kunnen iOS-gebruikers in elk geval aan de slag met deze game, aangezien die vanaf dat moment beschikbaar is. Het is een free-to-play-titel, dus je hoeft aanvankelijk geen geld te betalen. Mocht je het spel al spelen op de pc, dan kun je je voortgang, inclusief alle kaarten die je al verzameld hebt, overzetten naar de iOS-versie en lekker doorspelen.

Mocht je de game willen uitproberen op Android, dan heb je iets meer geduld nodig. Wanneer die op dat platform beschikbaar is, is nu nog niet duidelijk. Gwent begon als een late toevoeging aan de wereld van The Witcher 3: Wild Hunt, een uitzonderlijk goede role playing game die uitgebracht werd voor Xbox One en PlayStation 4. Dit jaar komt het spel ook naar de Nintendo Switch. Het kaartspel bleek populair genoeg en heeft naast dit spel ook de titel Thronebreaker gekregen: een ondergewaardeerd spel dat nu ook te downloaden is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.