Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPadOS vanaf 30 september verkrijgbaar voor een hoop iPads

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2019, 10:37 CategorieiPad

Apple brengt op 30 september iPadOS uit voor een hoop iPad-apparaten. Dit is de eerste release van het besturingssysteem, ondanks het feit dat we met name te maken hebben met een naamsverandering. Dit os biedt desondanks toch een betere iPad-ervaring aan.

iPadOS vanaf 30 september

Apple lanceert iPadOS op 30 september. Hoewel we voornamelijk te maken hebben met een naamsverandering is dit de eerste release van het besturingssysteem voor de iPad. In juni maakte Apple bekend het iOS op te splitsen in twee systemen: eentje voor iPhone en iPod en eentje speciaal voor de iPad. Het is niet precies duidelijk in hoeverre beide systemen onder de motorkap verschillen, maar de ervaring moet wel veel beter zijn met iPadOS op je iPad geïnstalleerd. Het systeem is nu namelijk geoptimaliseerd voor het grotere scherm.

Het nieuwe besturingssysteem krijgt een aantal mogelijkheden waar Apple-tabletgebruikers al geruime tijd op wachten, zoals ondersteuning voor widgets op het thuisscherm. Ook krijgen iPad-eigenaars toegang tot een ‘desktopklasse’ browserervaring, een geüpdatete Files-app en verbeteringen voor multitasking. Het nieuwe os debuteert op de iPad 10.2, maar komt gelukkig naar een hoop andere iPad-modellen. Heb je bijvoorbeeld een iPad Air 2, iPad Pro, een vijfde generatie iPad, iPad Mini 4 of latere modellen? Dan kun je de update verwachten.


€ 452,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 459,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 470,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 449,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 459,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 470,00

Binnen 4 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:
iPad 10.2 (2019)
Apple iPad 10.2 (2019)
iPadOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.