Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mario Kart Tour gelanceerd voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2019, 10:29 CategorieGaming

Nintendo heeft Mario Kart Tour officieel uitgebracht voor Android en iOS. Je kunt het gratis te spelen spel nu binnenhalen. Wees wel gewaarschuwd: dit is waarschijnlijk niet de Mario Kart waar je op hoopte, aangezien er digitale aankopen beschikbaar zijn.

Nu te downloaden: Mario Kart Tour

Aan het begin van 2018 kondigde Nintendo aan dat Mario Kart naar mobiele apparaten zou komen. En dat is nu gebeurd: Mario Kart Tour is officieel beschikbaar voor Android en iOS. Mocht je het spel willen spelen, dan zijn er wel dingen waar je rekening mee moet houden. Zo moet je je Nintendo-account koppelen aan de game. Het racespel zal dat van je vragen en je vervolgens helpen met de koppeling. Bovendien zijn er banen die na een tijdje kunnen verdwijnen: die tijdelijke banen zijn gebaseerd op locaties vanuit de echte wereld.

Mario Kart Tour begint met een korte stop, van twee weken, in New York City. Daarnaast zijn er nog een hoop dingen anders aan de Mario Kart-titel. Zo speel je, net als Super Mario Run, heel het spel met één vinger. Ook moet je er rekening mee houden dat er digitale aankopen aanwezig zijn en dat deze free-to-play-game je dus een flinke duit kan kosten wanneer je niet oplet. Gelukkig kun je nog steeds zelf veel karts en rijders vrijspelen door het spel geheel gratis te spelen; dat onderdeel heeft Nintendo toch niet veranderd.

  • Mario Kart Tour
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.