Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 7T Pro-renders laten bekend design en McLaren-editie zien’

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2019, 9:57 CategorieAndroid

Er zijn renders gelekt waarop we mogelijk al de OnePlus 7T Pro te zien krijgen. Het lijkt erop dat het toestel een bekend design krijgt. Ook krijgen we dit jaar wederom een McLaren-editie, die een ander uiterlijk en wat extra softwaremogelijkheden krijgt.

Bekend design voor OnePlus 7T Pro – gerucht

@Onleaks, een inmiddels bekende man die vaak informatie lekt over nieuwe smartphones, heeft nieuwe renders gepresenteerd van de onaangekondigde OnePlus 7T Pro. Mocht je al in het bezit zijn van een OnePlus 7 Pro dan zal het design je ongetwijfeld bekend voorkomen. Op de renders kunnen we namelijk zien dat beide toestellen er nagenoeg hetzelfde uit gaan zien. De enige veranderingen die we kunnen spotten zijn de nieuwe blauwe kleur en de McLaren-versie (vorig jaar bracht OnePlus ook zo’n versie uit).

Zoals het er nu naar uitziet zal de OnePlus 7T Pro McLaren-editie een achterkant krijgen die gemaakt is van koolstofvezel. Voor de rest lijkt ook deze versie qua uiterlijk op de versie die vorig jaar uitgebracht werd, maar dan met het design van de OnePlus 7 Pro: zelfde uitschuifbare camera, zelfde drie cameralenzen achterop en hetzelfde grote scherm. Uiteraard zal er wel een spec bump zijn: zo kunnen we onder meer de Qualcomm Snapdragon 855+ verwachten, evenals meer dan genoeg werk- en opslaggeheugen én Android 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.