Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt Samsung Galaxy Fold niet naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2019, 18:40 CategorieAndroid

Hoewel de Samsung Galaxy Fold deze maand her en der uitkomt, zal de opvouwbare smartphone niet naar Nederland komen. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf bevestigd tijdens IFA 2019 in Berlijn. De reden daarachter is volgens Samsung simpel, het heeft namelijk te maken met een “beperkte beschikbaarheid”.

Samsung Galaxy Fold niet naar Nederland

Tijdens de IFA-persconferentie van Samsung heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf aangekondigd dat de Samsung Galaxy Fold vanaf morgen te koop is in Zuid-Korea en vanaf 18 september op verschillende plekken in Europa te koop is, namelijk Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Nederland werd tijdens de presentatie niet genoemd en inmiddels is duidelijk waarom: de opvouwbare smartphone komt namelijk niet naar ons land. Dat heeft een vertegenwoordiger bevestigd tijdens de IFA-beurs die plaatsvindt in Berlijn.

Aanvankelijk kwam het toestel wel naar Nederland toe. Begin dit jaar zou het toestel voor 2.020 euro te koop zijn, maar vanwege aanhoudende problemen is die lancering destijds uitgesteld. De woordvoerder laat weten dat de lancering niet meteen wereldwijd gebeurt vanwege een “beperkte beschikbaarheid”. Later zal de Samsung Galaxy Fold nog wel naar de Verenigde Staten komen, maar voorlopig komt die dus niet naar Nederland. Het is niet bekend of Samsung dat later wel van plan is te doen.


€ 1.499,00

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.