Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung komt met Galaxy Tab Active Pro voor industrieel gebruik

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2019, 13:20 CategorieAndroid

Samsung heeft vandaag een nieuwe tablet aangekondigd. De Samsung Galaxy Tab Active Pro is niet zozeer een tablet voor thuis op de bank, maar is speciaal ontworpen voor bedrijfsmatig en industrieel gebruik.

De Samsung Galaxy Tab Active Pro is daarom een robuuste, zakelijke tablet die zeer geschikt is voor industriële taken. Denk bijvoorbeeld aan inspectierapportages, zoekopdrachten in databases, gegevensinvoer, CAD-weergave, augmented reality of kaartcontroles met hoge resolutie. Dit maakt de Galaxy Tab Active Pro volgens Samsung ook zeer geschikt voor montage op locatie of in voertuigen. En omdat deze tablet val-, stof,- en waterbestendig is, kun je overal aan de slag.

De Samsung Galaxy Tab Active Pro heeft een lcd-scherm van 10,1-inch in een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. De processor is een Qualcomm Snapdragon 670. De tablet heeft verder 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Het opslaggeheugen kun je uitbreiden met een micro-sd-kaart tot 512 GB. Achterop vinden we een camera van dertien megapixel met auto-focus. Voorop een camera van acht megapixel. De batterij heeft een capaciteit van 7.600 mAh en dit model draait op Android Pie.

Prijs en beschikbaarheid

De tablet komt in twee versies op de markt. Een wifi-model en een wifi + lte-model. In oktober zal de Samsung Galaxy Tab Active Pro op de markt verschijnen vanaf 679 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.