Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung kondigt Samsung Galaxy A90 5G aan

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2019, 9:17 CategorieAndroid

Samsung heeft een nieuwe smartphone met ondersteuning voor 5g aangekondigd, namelijk de Samsung Galaxy A90 5G. Het apparaat valt officieel in de lijn van midrange smartphones, maar heeft behoorlijke high-end specs. De prijs voor het toestel is nog niet bekend.

Samsung Galaxy A90 5G gepresenteerd

De tot nu toe verschenen 5g-telefoons zijn vaak high-end modellen. Onder meer Samsung heeft de Samsung Galaxy Note 10 5G in het portfolio zitten. Maar nu gooit het Zuid-Koreaanse bedrijf het over een andere boeg: het brengt de 5g-verbinding naar een midrange smartphone. De Samsung Galaxy A90 5G heeft desondanks behoorlijk specs, met onder de motorkap een Snapdragon 855, 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Het oled-scherm heeft een formaat van 6,7-inch, met een 1080p-resolutie.

Ook zit er bovenaan een waterdruppelnotch en zit de vingerafdrukscanner in het scherm. Achterop treffen we de 48-megapixelsensor aan, evenals twee andere lenzen (groothoeklens van acht megapixel en dieptesensor van vijf megapixel). Verder is er een 32-megapixel-frontcamera en beschikt de accu over een vermogen van 4.500 mAh. De Samsung Galaxy A90 5G is vanaf nu te koop in Zuid-Korea en onduidelijk is nog of dit toestel ook naar Europa komt. Daar heeft Samsung nog niets over bekendgemaakt, helaas.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.