Samsung presenteert de betaalbare Galaxy A30s met amoled-scherm

19 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy A30s

Samsung heeft zojuist de nieuwe Galaxy A30s gepresenteerd. Dit betaalbare toestel komt met een Super Amoled Infinity-U display van 6,4-inch in een hd+-resolutie en beschikt over drie camera's aan de achterzijde.

Het nieuwe toestel van Samsung beschikt over het zogenaamde waterdruppel design. Bovenaan het 6,4-inch HD+ Super AMOLED Infinity-U-display vinden we een kleine scherminkeping. De resolutie van het display is 1.560 bij 720 pixels. Het toestel beschikt tevens over een vingerafdruksensor onder het scherm en heeft een batterij met een capaciteit van 4.000 mAh met ondersteuning voor snelladen. Het toestel draait op een Exynos 7904-processor en heeft 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen.

Achterop het toestel vinden we drie camera’s. Zo is daar een hoofdcamera van 25 megapixel (f/1.7), een ultra-groothoeklens van acht megapixel (f/2.2) en een dieptecamera van vijf megapixel (f/2.2). Deze dieptecamera maakt Live Focus mogelijk, waarmee je foto’s kunt maken met het bokeh-effect met een scherpe voorgrond en een wazige achtergrond. Kunstmatige intelligentie is aanwezig om de beste instellingen voor jouw foto’s te selecteren. Voorop vinden we een selfiecamera van zestien megapixel met een diafragma van f/2.0. Het toestel draait op Android 9.0 Pie.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A30s is per direct verkrijgbaar voor 279 euro en komt in drie verschillende kleuren, namelijk Prism Crush Black, Prism Crush White en Prism Crush Green. De behuizing heeft een uniek uiterlijk door het geometrische patroon en een holografisch effect op de achterkant.

Reacties (0)