Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony presenteert Sony Xperia 2 tijdens IFA 2019’

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2019, 10:24 CategorieAndroid

Naar verluidt zal Sony tijdens IFA 2019 de Sony Xperia 2 presenteren. Er zijn een aantal renders gelekt waarop het toestel te zien is. Het toestel krijgt ongeveer hetzelfde design als zijn voorganger en zal mogelijk ook moderne specificaties gaan krijgen.

Sony Xperia 2-presentatie tijdens IFA 2019 – gerucht

Het lijkt erop dat Sony tijdens IFA 2019 de Sony Xperia 2 presenteert. Het apparaat behoudt enkele aspecten van zijn voorganger, zoals het lange scherm (met 21:9-schermverhouding), ronde hoeken en de drie camera’s achterop. Ook lijkt het toestel wederom een kin en voorhoofd te krijgen (zoals de randen onder en boven genoemd worden), met een enkele camera in dat voorhoofd. Het toestel moet straks in drie kleuren verkrijgbaar zijn, baseren we op de gelekte renders, namelijk zwart, blauw en rood. Check die renders hieronder.

Er zijn nog geen bevestigingen over de specificaties. Maar we verwachten dat het apparaat voorzien wordt van een Qualcomm Snapdragon 855+, 6 GB aan werkgeheugen en tenminste 128 GB aan interne opslagruimte. Omdat de Sony Xperia 2 in 2019 aangekondigd wordt, komt er waarschijnlijk ook al een 5g-versie aan. Maar voor hetzelfde geldt gebeurt dit nu nog niet, aangezien Sony’s smartphonetak niet winstgevend is en 5g-technologie nog niet breed beschikbaar is. Tijdens IFA 2019 in Berlijn horen we er mogelijk meer over.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.