Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specificaties OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro gelekt’ (update)

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2019, 9:48 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan liggen alle belangrijke specificaties van de OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro op straat. Mogelijk worden de smartphones op 10 oktober 2019 gepresenteerd en zijn ze vanaf 15 oktober verkrijgbaar.

Specs OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro gelekt – gerucht

Twitteraar @onleaks heeft samen met de website Compareraja de specificaties van de OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro gelekt. De 7T Pro zou bijvoorbeeld een scherm van 6,65-inch gaan krijgen, met een maximale resolutie van 1.440 bij 3.100 pixels. De pixeldichtheid bedraagt 556 pixels per inch. Ook zal het befaamde 90 Hz-scherm aanwezig zijn. Daarnaast is er een snellere in-display vingerafdrukscanner, Qualcomm Snapdragon 855+, 8 GB aan werkgeheugen, 256 GB aan interne opslagruimte en een cameramodule met drie lenzen.

In die module treffen we een 48-megapixelsensor aan, evenals een telelens van acht megapixel (met drie keer optisch inzoomen) en een groothoeklens van twaalf megapixel, met een kijkhoek van 120 graden. Voorop zit waarschijnlijk een zestien megapixelfrontcamera. Daarnaast zal de accu iets meer vermogen hebben met 4.085 mAh. Verder zouden we mogen rekenen op de nieuwste softwareversies natuurlijk. Naast de nieuwe versie van het OxygenOS, krijgen gebruiken ook toegang tot het nieuwe Android 10.

OnePlus zet mogelijk ook in op camerafuncties. Zo moet er een macromodus, avondmodus en slowmotionodus zijn. Die laatste neemt op in 720p en 960 fps. De OnePlus 7T moet in veel opzichten op zijn grotere broer lijken. Wel is er een iets kleiner scherm van 6,55-inch, met een iets lagere resolutie van 1.080 bij 2.400 pixels. Je krijgt de keuze uit 128 of 256 GB aan opslagruimte. Verder is er een telelens van twaalf megapixel (met twee keer optische zoom) en een iets kleinere accu van 3.800 mAh (ten opzichte van de OnePlus 7T Pro).

De presentatie van de telefoons zouden op 10 oktober plaatsvinden. Ze zouden dan vanaf 15 oktober te koop zijn. Omdat de telefoons mogelijk al eerder in India aangekondigd worden, op 26 september, krijgen we mogelijk binnen nu en twee weken de bevestiging van de bovenstaande specificaties.

Update 13:23 uur

De OnePlus 7T-serie wordt op 10 oktober om 17.00 uur onthuld tijdens een launch-event in Londen en Den Haag, laat de fabrikant zojuist weten in een persbericht. Kaartjes voor het lanceringsevent van de OnePlus 7T-serie in Den Haag en Londen zijn verkrijgbaar via de website van de telefoonmaker. Hier is een link naar het evenement in Nederland. Ook kun je het evenement live volgen via de officiële website van OnePlus of via de YouTube– en Twitter-accounts. Bovendien lees je er snel alles over op Tablets Magazine.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.