Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerstvolgende OnePlus-telefoon wordt minder duur

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2019, 12:13 CategorieAndroid

OnePlus stond er lang om bekend betaalbare smartphones uit te brengen. Maar de meest recente, de OnePlus 7 Pro, was de duurste die het bedrijf tot nu toe uitbracht. De prijzen van de Chinese telefoons stegen dan ook elk jaar weer. Maar de tijden van prijsstijgingen zijn mogelijk voorbij.

Goedkopere OnePlus-telefoon

CEO Pete Lau onthulde dat het bedrijf ervoor heeft gekozen om de volgende smartphone betaalbaarder te maken dan het meest recente model. De 7T en 7T Pro, zoals de telefoons vermoedelijk gaan heten, zullen dus goedkoper worden. Hoeveel goedkoper is niet duidelijk, maar voor de context: de 7 Pro kost hier in Nederland 709 euro.

Lau heeft ook bevestigd dat de volgende smartphone van zijn bedrijf gebruik maakt van een 90Hz-scherm. Mocht je dus gehoopt hebben dat het een 120Hz-scherm zou worden, moeten we je teleurstellen. Daarover vertelt de CEO dan ook het volgende:

“OnePlus was de eerste in de industrie die een QHD Plus 90Hz AMOLED-scherm gebruikte in de ultrapremium OnePlus 7 Pro. De overweldigend positieve feedback is wat ons ertoe bracht om  90Hz bracht, iets waarvan wij geloven dat het de standaard zal worden op vlaggenschiptelefoons, naar onze zeer gewaardeerde premium line-up te brengen, zodat mensen van het beste scherm kunnen genieten.”

Wanneer de 7T en 7T Pro uit zullen komen is nog niet bekend. Naar het schijnt worden de telefoons op 26 september gepresenteerd.

  • Delen:
OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.