Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Volgende Samsung Galaxy Fold wordt een stuk goedkoper’

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2019, 10:05 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de volgende Samsung Galaxy Fold een stuk goedkoper dan de huidige versie. Ook zou Samsung een versie willen uitbrengen met 256 GB aan werkgeheugen.

Volgende Samsung Galaxy Fold goedkoper – gerucht

Hoewel de eerste Samsung Galaxy Fold nog steeds officieel uitgebracht moet worden, bestaan er nu al geruchten over de opvolger. De opvolger, of in elk geval de volgende opvouwbare smartphone van het bedrijf wordt waarschijnlijk een stuk goedkoper, zodat mensen er niet meteen een heel maandsalaris aan hoeven stuk te slaan. Dat kan Samsung doen door bijvoorbeeld de hoeveelheid interne opslagruimte te verlagen. De huidige Galaxy Fold heeft 512 GB aan opslagruimte; de nieuwe krijgt mogelijk 256 GB aan opslaggeheugen.

Uiteraard zullen er meerdere manieren zijn om de kosten te kunnen drukken. Hoe meer er gemaakt kunnen worden, hoe goedkoper het uiteindelijk wordt voor Samsung. Er is helaas verder weinig bekend over de nieuwe Samsung Galaxy Fold. Het kan een officiële opvolger worden, maar ook een smartphone met een ander, opvouwbaar design dan het huidige model. Het lijkt er in elk geval op dat Samsung de prijs van de opvouwbare smartphone naar beneden wil halen. Wanneer de Galaxy Fold te koop is, is nog niet bekend.


€ 1.499,00

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.