Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Volgende Surface Pen kan draadloos opgeladen worden’

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2019, 9:30 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan kondigt Microsoft binnenkort een nieuwe Surface Pen aan die draadloos opgeladen kan worden. Dat blijkt uit gegevens die inzichtelijk zijn bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond.

Surface Pen met draadloos opladen – gerucht

Op 2 oktober aanstaande kondigt Microsoft waarschijnlijk nieuwe hardware aan, zoals bijvoorbeeld een nieuw Surface Pro-model. Dat model wordt mogelijk voorzien van een nieuwe Surface Pen en als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan kunnen we die Pen straks draadloos opladen. Dat blijkt uit gegevens die de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, momenteel in handen heeft. De nieuwe stylus zal naar verluidt zonder AAA-batterijen werken en derhalve een ingebouwde accu gaan krijgen.

Het onderdeel dat de doorslag geeft, is een ‘charging coil’, een spoel. In bijvoorbeeld de S-Pen van Samsung, voor de Galaxy Note 10, is ook een soortgelijk onderdeel aanwezig en die stylus laden we draadloos op. De nieuwe Surface Pen wordt straks waarschijnlijk wederom los aangeboden als een accessoire, die ongeveer 99 euro gaat kosten. De kans is heel groot dat we hier begin oktober meer over te horen krijgen, wanneer Microsoft zijn producten voor de aankomende twaalf maanden gaat presenteren tijdens het hardware-evenement.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.